Sagt om Modern kriskommunikation

Boken är en framgångsfaktor

“Som en örn blickar Jeanette Fors-Andrée över kriskommunikationsfältet och guidar oss sedan säkert genom både faror och hot. För den ledare som vill förebygga kriser är denna bok en framgångsfaktor, en lärorik läsning och en solid grund att bygga vidare på!”

Maria Langen, Kommunikationsstrateg på Krisinstitutet

Uppmanar till reflektion och egen handling

“Modern kriskommunikation är en bok som med sina många exempel på ett självklart sätt uppmanar till reflektion och egen handling. Det framstår som självklart att omedelbart se över sin egen plan för eventuella problem och kriser inom organisationen i framtiden.

Boken är bra strukturerad och navigerbar och passar bra för olika behov. Den är balanserad och beskriver både mindre lyckade hanteringar och dess konsekvenser, samt bra och kraftfulla ageranden och positiva effekter. En bra handbok att ha som grund för det egna arbetet!”

Freddy Johansson, Varuhuschef på IKEA Västerås och tidigare styrelseledamot för Uppsala handelsförening

Lättförståelig, konkret och tydlig

“Varför komplicera saker när man kan göra det enkelt? I boken Modern Kriskommunikation lotsar Jeanette Fors-Andrée dig rätt bland begreppen, rätar ut frågetecknen, tar upp verklighetsförankrade exempel och ger dig konkreta, enkla och tydliga tips och verktyg för att underlätta din vardag och för att i möjligaste mån förbereda dig och ditt företag för kommande kriser.

Detta är en bra handbok som kan användas vid alla former av kommunikation – språket är lättläst och innehållet lättförståeligt, konkret och tydligt. Personligen har jag stor nytta av denna bok i mitt arbete som ansvarig för projektledning inom den krisfyllda byggnads- och anläggningsbranschen med allehanda dödsolyckor, mutaffärer etc.”

Elaine Breske Hirscher, Chef Projektledning på Rejlers Ingenjörer AB

Boken är helt klart en hjälp för mig!

“Boken är helt klart en hjälp för mig! Främst genom att förstå vikten av förberedelser men även förståelsen för att man kanske tror att man kan hantera en kris, men så faller man dit i alla fal…”

Vilhelmina Hellström, Administrativ chef på Stance Juristbyrå AB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *